Seminarium: Innovationer som drivkraft för utvecklingen

Har du noterat seminariet i Vasa den 13.4 som arrangeras av Kommunalföreningen? Temat för seminariet är innovationer, särskilt i den växande energisektorn.

Energiklustret i Vasaregionen grundades för mer än 20 år sedan med målet att stärka energikunnandet och växa investeringar i sektorn. Samarbetet har vuxit med aktörer från näringslivet, kommunerna och forsknings- och utvecklingsorganisationer. I dagsläget är mer än 150 företag i branschen involverade i klustret, och omsättningen räknas i flera miljarder årligen.

Kommunalföreningen ordnar ett seminarium den 13.4.2023 på Wasa Innocation center i Vasa om möjligheterna och utmaningarna med den växande energisektorn i Österbotten.

Anmäl dig till seminariet idag!

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.