Nätverket för IT-personer: digital mognad och portföljstyrning

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Arrangör
Kommunförbundet

Nästa träff i nätverket för IT-personer ordnas 12.12.2023.

Välkommen med att diskutera hur organisationens digitala mognad utvecklas och utmaningarna med att mäta den. Vi får också höra om hur hanteringen av projekt med portföljstyrning leder till mer lyckad utveckling och bättre nyttohemtagning för kommunerna.

Med på träffen är Andreas Nilsson från Dimatech som utvecklat verktyg i samarbete med forskare vid Göteborgs universitet och kommuner runt om i Sverige. Vi får bekanta oss med vad deras verktyg kan användas för och samtidigt diskutera utmaningarna med att driva digitaliseringen framåt i kommunen.

Träffen ordnas på Teams tisdag 12.12.2023 klockan 12-13.30 (finsk tid).

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Mindre byråkrati, mer fungerande tjänster

Men vilka normer kunde avvecklas? Samla in onödiga normer nu i november och december 2023! Kommunförbundet manar alla städer och kommuner  till insamling av normer som kunde avvecklas. Läs mera.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.