Digifika 03/2023: den digitala arbetsmiljön

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Evenemangsstad
On-line
Arrangör
Kommunförbundet

De senaste åren har distansarbete blivit allt vanligare även i kommuner. De olika digitala verktygens roll har vuxit och nya verktyg så som Teams har tagits i bruk. Men hur lönar det sig egentligen att bygga upp en fungerande digital arbetsmiljö?

Dagens digifika inleds av Camilla Heikkilä, sakkunnig på konsultföretaget North Patrol och som jobbar med att ta fram olika digitala lösningar för bland annat kommuner. Hon berättar om hur den digitala arbetsmiljön ser ut i Finland i organisationer generellt samt vad som utmärker kommunsektorn och ger tips på hur man kan förbättra den digitala vardagen på jobbet. 

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.