Kaffe med Uffe från Kvalitetsmässan i Göteborg

Kaffe med Uffe 11/2023: Göteborg special

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Arrangör
Kommunförbundet

I november gästar Kaffe med Uffe Kvalitetsmässan i Göteborg. 

Den 22 november sänder vi Kaffe med Uffe från Kvalitetsmässan i Göteborg, Europas största fackmässa för verksamhets- och samhällsutveckling och en mötesplats för offentlig sektor.  Kvalitetsmässan delar ut fem utmärkelser, bland annat utmärkelserna Sveriges Kvalitetskommun och Sveriges Digitaliseringskommun. 
Morgonkaffet gästas av några av vinnarkommunerna. Det blir också en diskussion om utvecklingstrenderna i den offentliga sektorn i Norden. Temat för Göteborgsmässan är en hållbar välfärd.

En gång per månad bjuder Ulf Stenman och hans team kommunerna i Svenskfinland på ett virtuellt och aktuellt morgonkaffe på Teams.
Välkommen med! 

Läs mera om Kvalitetsmässan här!
 

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.