Kommunekonomin – nyckeln till ekonomisk planering -publikation

bok

En ny reviderad upplaga av Kommunekonomin – nyckeln till ekonomisk planering har utkommit också på svenska.

Publikationen är ett grundläggande verk om kommunal ekonomi och den uppdateras varje fullmäktigeperiod. I publikationen behandlas bland annat

• den kommunala ekonomins struktur och betydelse
  • de offentliga finanserna som helhet, ekonomiplaneringen och budgeten i praktiken, ekonomiska nyckeltal och revisionsverksamheten
  • finansiering, upphandling, resultatutveckling och andra frågor som är viktiga för att trygga en hållbar kommunal ekonomi.

Publikationen innehåller viktig och aktuell baskunskap om den kommunala ekonomin i komprimerad form.

Publikationen kostar 30 euro och kan beställas i Kommunförbundets nätbokhandel på adressen:  http://shop.kommunforbundet.fi/product_details.php?p=3452.

Etiketter
Tuija Valkeinen

Tuija
Valkeinen