Kaffe med Uffe 2/2023: Kommuner och näringsliv i framgångsrikt samarbete

Information om evenemanget

Startdatum
Evenemangsstad
On-line
Arrangör
Kommunförbundet

Batterifabriker, vindkraftsparker, stålverk och LNG-terminaler. En industrietablering är oftast en lottovinst för den kommun som vinner kampen om investeringarna. Men hur avgörande är kommunens näringspolitik och lobbyverksamhet för att locka utländska och nationella investerare?

På Kaffe med Uffe, som direktsänds den 9 februari kl. 8.30 från Ledarskaps- och finansieringsforumet RAFO 2023, diskuterar Ulf Stenman kommunal näringslivspolitik med kommundirektör Robert Nyman (Ingå), stadsdirektör Denis Strandell (Hangö) och utvecklingsdirektör Jonne Sandberg (Karleby).

Om du deltar i RAFO 2023 är du välkommen på morgonkaffet på ort och ställe i Helsingfors. Kaffe med Uffe sänds också på Teams, så det är bara att öppna datorn och komma med.

Kaffe med Uffe är ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe som Ulf Stenman, Kommunförbundets direktör för den svenska verksamheten, håller en gång i månaden på Teams. Är du kommunalt anställd eller förtroendevald - välkommen med och diskutera aktuella frågor!

Under morgonkaffet tar vi upp frågor, som är aktuella i Kommunförbundets arbete. 

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.