Kaffe med Uffe 2/2023: Kommuner och näringsliv i framgångsrikt samarbete

Information om evenemanget

Startdatum
Evenemangsstad
On-line
Arrangör
Kommunförbundet

Batterifabriker, vindkraftsparker, stålverk och LNG-terminaler. En industrietablering är oftast en lottovinst för den kommun som vinner kampen om investeringarna. Men hur avgörande är kommunens näringspolitik och lobbyverksamhet för att locka utländska och nationella investerare?

På Kaffe med Uffe, som direktsänds den 9 februari kl. 8.30 från Ledarskaps- och finansieringsforumet RAFO 2023, diskuterar Ulf Stenman kommunal näringslivspolitik med kommundirektör Robert Nyman (Ingå), stadsdirektör Denis Strandell (Hangö) och utvecklingsdirektör Jonne Sandberg (Karleby).

Om du deltar i RAFO 2023 är du välkommen på morgonkaffet på ort och ställe i Helsingfors. Kaffe med Uffe sänds också på Teams, så det är bara att öppna datorn och komma med.

Kaffe med Uffe är ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe som Ulf Stenman, Kommunförbundets direktör för den svenska verksamheten, håller en gång i månaden på Teams. Är du kommunalt anställd eller förtroendevald - välkommen med och diskutera aktuella frågor!

Under morgonkaffet tar vi upp frågor, som är aktuella i Kommunförbundets arbete. 

Läs mer om dessa teman