2.3.2023

Kaffe med Uffe 3/2023: Riksdagsvalet en kommunal angelägenhet?

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Evenemangsstad
On-line
Arrangör
Kommunförbundet

Vad väntar efter valet? Riksdagsvalet är också ett kommunalval, eftersom de reformer som regeringspartierna enas om i sitt regeringsprogram påverkar också kommunerna.

Kan man redan nu på basis av den pågående valkampanjen utläsa vad kommunerna har att se fram emot. Sparåtgärder? Reformer? Mer eller mindre statlig styrning? Och på tal om valkampanjen: Finns det tecken på hybridpåverkan utifrån?

Kaffe med Uffe den 2 mars får besök av tidigare försvarsministern och partiledaren Stefan Wallin (SFP). Vi har också bjudit in Henrik Edman och Haron Zafar från Kvalitetsmässan i Göteborg. Kvalitetsmässan som i år arrangeras den 21–23 november har temat Hållbar välfärd.

Vi dricker Kaffe med Uffe 2 mars kl. 8.30 på Teams. Att delta är gratis med kräver förhandsanmälan. Välkommen med!

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Kommunförbundets Ulf Stenman, direktör för den svenska verksamheten, och hans team kommunerna i Svenskfinland på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe via Teams. Är du kommunalt anställd eller förtroendevald - välkommen med och diskutera! 

Under den halvtimme långa sitsen tar vi upp ett eller ett par frågor, som är aktuella i Kommunförbundets intressebevakning. 

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.