27.4 kl. 8.30-9.00

Kaffe med Uffe 5/2023: Diskriminering och likabehandling

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Evenemangsstad
Online
Arrangör
Kommunförbundet

Ålder, nationalitet, språk, religion, kön, funktionsnedsättning och sexuell läggning är exempel på diskrimineringsgrunder som är förbjudna i lag.

I Kaffe med Uffe den 27 april diskuterar Ulf Stenman likabehandling med diskrimineringsombudsmannen Kristina Stenman och projektledare Oscar Ohlis.

Finland utvecklas till ett mångkulturellt samhälle, men känner sig alla välkomna?

I juni förnyas delar av diskrimineringslagen. Vad blir bättre? Räcker förnyelsen eller behöver vi ytterligare skärpningar i lagen?

Läs mera om diskriminering och likabehandling på DO:s sajt.

Välkommen med i Kaffe med Uffe den 27.4 kl. 8.30 - 9.00.

Kaffe med Uffe är ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams tillsammans med Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundets svenska verksamhet och inbjudna gäster.

Är du kommunalt anställd eller förtroendevald - välkommen med och diskutera! Att delta kostar ingenting, men kräver förhandsanmälan.

Läs mer om dessa teman

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.