Kommunernas digitaliseringsvecka 5.6.-9.6.2023

Kommunernas digivecka 2023

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Evenemangsstad
Helsingfors & Teams
Arrangör
Kommunförbundet

Välkommen med på Kommunförbundets temavecka om digitalisering. 2023 ordnas digiveckan 5-9.6. Målet med veckan är att lyfta upp frågor relaterade till digitalisering till en bredare diskussion särskilt från ett kommunperspektiv. Som en del av digiveckan ordnas Kommunernas digitaliseringsdagar av FCG (avgiftsbelagt). Program och ytterligare information uppdateras på evenemangets egen sida.

Vad består digiveckans program av?

Det mångsidiga och aktuella programmet består av webbinarier, diskussioner, workshops och miniseminarier. Dessutom kommer under veckan olika publikationer, poddar, bloggar, opinionstexter och funderingar kring kommunernas digitalisering att lyftas fram. Även om du inte har tid att själv delta i arrangemangen bör du även följa Kommunförbundets kommunikation under veckan.

Vill du delta i att göra program på svenska under digiveckan? Vi hoppas genomföra ett antal parallellprogram på svenska (på distans), men behöver er hjälp för att göra ett intressant innehåll! Kontakta Mattias Lindroth med idéer och förslag (kontaktinfo nedan).

Hur kommer jag med? 

Programmet som ordnas av Kommunförbundet är kostnadsfritt, men kräver ibland anmälan. Genom anmälan får vi en bättre bild av intresset för olika temor och vem som är intresserad av ett visst program.

 

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Kommunernas digivecka 3-7.6.2024

Under veckan arrangerar Kommunförbundet webbinarier, workshops, diskussioner och träffar. Därutöver delar vi mycket information om kommunernas behov och resultat relaterat till digitalisering.

Bekanta dig med kommunernas digivecka

Ett nätverk för dig som jobbar med språk och översättning i kommunsektorn

Kommunförbundet samordnar ett nätverk för översättare i kommunsektorn. Nätverket har också ett diskussions- och mötesforum på Teams.

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.