Kommunernas digitaliseringsvecka 5.6.-9.6.2023

Kommunernas digivecka 2023

Information om evenemanget

Startdatum
Slutdatum
Evenemangsstad
Helsingfors & Teams
Arrangör
Kommunförbundet

Välkommen med på Kommunförbundets temavecka om digitalisering. 2023 ordnas digiveckan 5-9.6. Målet med veckan är att lyfta upp frågor relaterade till digitalisering till en bredare diskussion särskilt från ett kommunperspektiv. Som en del av digiveckan ordnas Kommunernas digitaliseringsdagar av FCG (avgiftsbelagt). Program och ytterligare information uppdateras på evenemangets egen sida.

Vad består digiveckans program av?

Det mångsidiga och aktuella programmet består av webbinarier, diskussioner, workshops och miniseminarier. Dessutom kommer under veckan olika publikationer, poddar, bloggar, opinionstexter och funderingar kring kommunernas digitalisering att lyftas fram. Även om du inte har tid att själv delta i arrangemangen bör du även följa Kommunförbundets kommunikation under veckan.

Vill du delta i att göra program på svenska under digiveckan? Vi hoppas genomföra ett antal parallellprogram på svenska (på distans), men behöver er hjälp för att göra ett intressant innehåll! Kontakta Mattias Lindroth med idéer och förslag (kontaktinfo nedan).

Hur kommer jag med? 

Programmet som ordnas av Kommunförbundet är kostnadsfritt, men kräver ibland anmälan. Genom anmälan får vi en bättre bild av intresset för olika temor och vem som är intresserad av ett visst program.

 

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Elisa Kettunen

Elisa Kettunen

Utvecklingschef för digitaliseringen i kommunerna, chef för utvecklingsgrupp
Ansvarsområden
  • ledningsansvar för Kommunernas digitaliseringsteam
  • identifiering och projektering av nya digitaliseringsbehov
  • koordinering av kommunernas digitaliseringsprojekt
  • intressebevakning i frågor som gäller informationspolitik och öppna data
Läs mer om dessa teman