Kommunikationstjänster

Kommunen skapar grunden. Kommunförbundets kommunikation stöder kommunerna.

Vi håller dig uppdaterad om aktuella företeelser i kommunsektorn. Vi ser till att kommunerna syns i samhällsdebatten.

Kommunikationstjänsterna omfattar

  • presstjänst och aktualiteter
  • stöd för kommunernas kommunikation
  • varumärkesarbete som på ett allmänt plan gör kommunernas röst hörd och betonar det viktiga arbetet som utförs i kommunerna.

Presstjänst och aktualiteter

Håll dig uppdaterad på förändringarna i kommunsektorn! Kommunförbundets webbplats Aktuellt erbjuder tillförlitlig information och nyhetsbrevenger ett sammandrag av viktiga händelser och nyheter för dig, direkt i din e-post. Vi kommunicerar också i sociala medier.

God morgon, kommuner! Verkställande direktör Minna Karhunens webbsändningar handlar om aktuella kommunala frågor. Se dem! Sändningarna spelas in och vissa har svensk text.

Kommunikationsenhetens stöd till kommunerna

Vi arbetar för att ge kommunerna synlighet i samhällsdebatten. Kommunikatörer i kommunsektorn: vi stöder också ditt arbete!

Varumärkesarbete

Med kommunförbundets varumärke lyfter vi fram kommunsektorn samt de kommunala aktörernas och kommunernas betydelse i allmänhet.

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Kommunernas digivecka 3-7.6.2024

Under veckan arrangerar Kommunförbundet webbinarier, workshops, diskussioner och träffar. Därutöver delar vi mycket information om kommunernas behov och resultat relaterat till digitalisering.

Bekanta dig med kommunernas digivecka