Kommunernas digivecka 3-7.6.2024

Kommunförbundet arrangerar kommunernas digitaliseringsvecka under andra veckan i juni 2024. En del av veckan är också Kommunernas digitaliseringdagar som arrangeras av FCG.

Anmälan till digiveckans livedag har öppnat! 

Onsdagens program (på finska) ordnas på Kommunernas hus. Öppna blanketten för anmälan till live-dagen och säkra din plats!

Anmälan är öppen till ti 21.5.2024 kl 23.59.

Vad står på programmet?

Under veckan arrangerar Kommunförbundet webbinarier, workshops, diskussioner och träffar. Därutöver delar vi mycket information om kommunernas behov och resultat relaterat till digitalisering.

Målet är att lyfta frågor om digitalisering till allmän diskussion särskilt med fokus på kommunernas synvinkel och genom att se både på lösningar och utmaningar.

Under veckan är största delen av programmet på finska, men vi erbjuder också inslag på svenska. Bekanta dig med digiveckans program på finska eller digiveckans program på svenska i evenemangskalendern

Hur kan jag delta? 

Programmet som Kommunförbundet erbjuder är kostnadsfritt, men det kan krävas att du anmäler dig. En del av programet går parallellt.

Kommunernas digivecka 2024!

Kommunernas digivecka är en temavecka som arrangeras av Kommunförbundet. År 2024 ordnas digiveckan den 3-7.6. Syftet med veckan är att lyfta digitaliseringsfrågorna i en bredare diskussion, särskilt ur kommunernas perspektiv, genom både resultat och utmaningar.
 

Se hur lång tid det är kvar till det första evenemanget under Digitala veckan!

Kommunförbundets sakkunniga som kan ge mer information

Läs mer om dessa teman

Kaffe med Uffe

En gång per månad bjuder Ulf Stenman, direktör för Kommunförbundet svenska verksamhet på ett virtuellt, aktuellt och spirituellt morgonkaffe på Teams.  
Läs mera: Kaffe med Uffe

Digifika - nätverk för digitalisering

Kommunförbundet arrangerar korta sessioner med presentationer och diskussioner om digitalisering på svenska i nätverket för Digifika.

Mer info om nätverket för digifika.